Täyden palvelun lasiliike Pääkaupunki-seudulla

Yksi numero, -kaikki lasista. Soita 09 755 7979. Saat meiltä kaikki lasialan palvelut helposti saman katon alta. Lasiliike Itä-Helsingin Lasi Oy on ammattitaitoisesti ja monipuolisesti palveleva lasitusalan erikoisliike. Ota meihin yhteyttä info@lasiliike.fi.

Olemme palvelleet tyytyväisiä asiakkaitamme pääkaupunkiseudulla jo vuodesta 1983. Palvelemme yrityksiä, taloyhtiöitä ja kuluttaja-asiakkaitamme kaikkialla pääkaupunkiseudulla. Luja lasiammattilaisten joukkomme toteuttaa kaikki lasitukset ikkunoista lasikaiteisiin ja ovista lasiseiniin. Olemme erikoistuneet vaativiinkin alumiini- ja lasirakennusprojekteihin. Palvelemme myös arkkitehtejä monipuolisesti alumiini- ja lasirakentamisessa. Toteutamme erikoisjulkisivuprojektit valmistajana kustannustehokkaasti suunnittelusta asennukseen. Alumiini- ja lasirakentamiseen erikoistuneet projektipäällikkömme huolehtivat projektistasi vastuullisesti. Nimeämme projektiisi projektipäällikön, joka hoitaa rakennusprojektisi sovittuna kokonaisurakkana sovitulla aikataululla. Työturvallisuus on meille kaikille tärkeä asia. Rakentaminen on kanssamme helppoa.

Itä-Helsingin Lasi Oy on luotettava suomalainen yhteistyökumppani alumiini- ja lasirakentamisessa.
RALA-pätevyystodistus osoittaa soveltuvuuden rakennushankkeiden toteuttamiseen. Se on osoitus lakisääteisten velvoitteiden hoitamisesta ja toimialapätevyydestä. Tilaajavastuulain edellyttämät rekisteröitymis- ja ilmoitusvaatimukset on täytetty. Kuulumme Luotettava Kumppani -järjestelmään. Laatu- ja ympäristöjärjestelmämme auttaa meitä vastaamaan asiakkaiden laatuodotuksiin ja jatkuvaan toiminnan parantamiseen niin asiakkaan kuin ympäristönkin eduksi. Tuotteillamme on CE-merkintä, joka kattaa lämpölaseissa laatu- ja turvallisuusominaisuudet. CE-merkinnällä taataan tuotteiden rakenteiden kantavuus ja pitkäaikaiskestävyys. FI-merkki on lämpölasien tuotannon osalta osoitus laadukkaista tuotteista ja luotettavuudesta toimijana. Olemme erikoistuneet korkealuokkaiseen alumiini- ja lasirakentamiseen kustannustehokkaasti ja nopeasti pääkaupunkiseudulla.

Itä-Helsingin Lasi Oy
Tulppatie 7
00880 HELSINKI
Puh. 09 755 7979
info@lasiliike.fi

Kiinnostuitko aurinkoenergiasta?

Figmentor Oy

Viilarinkatu 5
20320 Turku
Kauppakeskus Länsi 1

info@figmentor.fi

Y-tunnus: 2828920-5

Mika Kuosmanen

Toimitusjohtaja