TEKNOLOGIAA, JOKA SEURAA AIKAA JA AURINKOA. MOOTTORIT, TUNNISTIMET JA OHJAIMET.

DEGER

-aurinkoseuraaja: korkeatuottoinen, kulutuksenkestävä, pieni energiankulutus

Asentamamme DEGERtracker Kaarinassa

NE, JOTKA PYRKIVÄT KERÄÄMÄÄN ENEMMÄN AURINKOENERGIAA, VOIVAT SIIRTYÄ POIS KIINTEISTÄ JÄRJESTELMISTÄ.

EI VAIN YKSINKERTAISESTI ÄLYKÄSTÄ, VAAN ÄLYKKÄÄN YKSINKERTAISTA

Seurantajärjestelmät

Luonto teki sen ensin: lukuisat kasvit, kuten esimerkiksi auringonkukka, suuntaavat kohti aurinkoa päivän aikana. Se on yksinkertainen, mutta loistava periaate, jota voidaan soveltaa täydellisesti aurinkosähkön tehokkuuden optimointiin. Aurinkosäteilyn seurantaan tarkoitetut aurinkosähkömoduulit vangitsevat suuremman määrän energiaa ja tuottavat näin ollen enemmän virtaa kuin kiinteästi asennetut moduulit – eli parempi tehokkuus älykkäällä seurannalla. Vaikka fikulttuuristen moduuleiden tehokkuus on parantunut viime vuosina huomattavasti, fyysinen enimmäismäärä on lähestulkoon saavutettu. Järjestelmien tehokkuuden todellinen harppaus voidaan saavuttaa vain älykkäällä seurannalla. Vain silloin voidaan tuottaa enemmän energiaa riippumatta siitä, mitä moduuleja käytetään.
Esimerkiksi kaksiakselinen DEGERtracker D100 ei käytä edes 0,4 prosenttia lisäenergiasta, jota se tuottaa. Joustavuus lisää pitkäikäisyyttä. DEGER-seuraajat ovat joustavia kokoonpanojärjestelmiä ja soveltuvat kaikkiin kaupallisesti saatavilla oleviin paneeleihin ja invertterityyppeihin. Pienet huoltokustannukset ja kestävä rakenne korkealaatuisilla materiaaleilla takaavat pitkäikäisen ja huoltovapaan käytön.

DEGER maailmalla

Mitä yhteistä on Ontariolla, Sisilialla ja Australian takamailla? Muun muassa näissä paikoissa ylläpidetään aurinkoenergiatuotantolaitoksia, jotka on varustettu DEGERin älykkäillä seurantajärjestelmillä. Noin 75 000 projektia (Tilanne 01/2017) on kytketty verkkoon maailmanlaajuisesti ja määrä on kasvussa. Riippumatta siitä, minne nämä järjestelmät on pystytetty – onpa kyseessä sitten auringossa kylpevä aavikkoalue tai viileämpi seutu – taloudellinen hyöty on taattu.
DEGER on valmistanut seurantajärjestelmiä yli 18 vuotta ja myy niitä maailmanlaajuisesti pystyen siten tarjoamaan asiantuntevaa neuvontaa, myyntiä ja palvelua. Mihin ikinä älykäs DEGER -järjestelmä onkaan asennettu, kentältä löytyy aina toimivaltaisia ​​myynti- ja palvelukumppaneita. Näin varmistetaan asiantuntijaneuvonta, laitoksen asennus ja osien luotettava toimitus, sekä nopea huolto.

ET VOI KOSKAAN LUOTTAA SÄÄHÄN – MUTTA KUTSU AINA LUOTTAA ÄLYKKÄÄSEEN SEURANTAJÄRJESTELMÄÄN.

Suurin valotunnistus: Kustannustehokkain moduulin kohdistus

Proaktiivinen teknologia saa enemmän irti auringosta. Valon säteilemisen intensiteettiin vaikuttavat useat tekijät – ensisijaisesti pilvet. Siksi on ratkaisevan tärkeää, että älykäs ohjaus pystyy reagoimaan tilanteeseen sopivalla tavalla. MLD -periaate hoitaa tämän tehtävän.

MLD- tai Maximum Light Detection -periaate perustuu aurinkopaneelin tarkimpaan, nopeimpaan ja energiaa säästävään maksimaalisen energiapisteen seurantaan. Tämän toiminnon suorittaa patentoitu ohjausyksikkö, MLD-anturi. Moduuli mittaa jatkuvasti tulevan valon voimakkuutta ja kulmaa ja muuttaa aurinkopaneelin suuntaa edullisimpaan asentoon. Anturi ei ota ainoastaan auringon säteilyä huomioon, vaan etsii myös valoa, joka heijastuu lumen, veden tai vaalean kiven pinnalta tai auringon hajasäteilystä joka tunkeutuu pilviin – ja tekee niin yksitellen jokaiselle järjestelmälle. Tärkeintä on, että vain ne liikkeet, jotka johtavat suoraan tehon nostoon, suoritetaan. Yksinkertaisesti älykästä ja älykkään yksinkertaista!

MLD sensorin kaksianturiset solut tuottavat ohjearvoja jotka arvioidaan logiikkamoduulilla, joka seuraa moduulin pintaa päivän aikana. Kolmas anturi palauttaa järjestelmän joka aamu. Säteilystä riippuen differentiaalivahvistin kehottaa siirtymään voimakkaan säteilyn luomasta logaritmisesta ominaiskäyrästä hajakuormitetun valon lineaariseen ominaiskäyrään. Tässä riippuvaisessa suhteessa logiikkamoduulilla on paljon suurempi arvo lineaarisessa ominaiskäyrässä kuin logaritmisessa. Tämä optimoi minkä tahansa säädön tarkkuuden, kun kirkkaus laskee.

DEGER

Ei vain yksinkertaisesti älykästä, vaan älykkään yksinkertaista

Asentamamme DEGERtracker Kaarinassa

Ne, jotka pyrkivät keräämään enemmän aurinkoenergiaa, voivat siirtyä pois kiinteistä järjestelmistä.

Seurantajärjestelmät: Yksi- tai kaksiakseliset

Luonto teki sen ensin: Lukuisat kasvit, kuten esimerkiksi auringonkukka, suuntaavat kohti aurinkoa päivän aikana. Se on yksinkertainen, mutta loistava periaate, jota voidaan soveltaa täydellisesti aurinkosähkön tehokkuuden optimointiin. Aurinkosäteilyn seurantaan tarkoitetut aurinkosähkömoduulit vangitsevat suuremman määrän energiaa ja tuottavat näin ollen enemmän virtaa kuin kiinteästi asennetut moduulit. Eli parempi tehokkuus älykkäällä seurannalla. Vaikka fikulttuuristen moduuleiden tehokkuus on parantunut viime vuosina huomattavasti, fyysinen enimmäismäärä on lähestulkoon saavutettu. Järjestelmien tehokkuuden todellinen harppaus voidaan saavuttaa vain älykkäällä seurannalla. Vain silloin voidaan tuottaa enemmän energiaa riippumatta siitä, mitä moduuleja käytetään.

Korkea tuotto, kulutuksenkestävä. Pieni energiankulutus. Esimerkiksi kaksiakselinen DEGERtracker D100 ei käytä edes 0,4 prosenttia lisäenergiasta, jota se tuottaa. Joustavuus lisää pitkäikäisyyttä. DEGER-seuraajat ovat joustavia kokoonpanojärjestelmiä ja soveltuvat kaikkiin kaupallisesti saatavilla oleviin paneeleihin ja invertterityyppeihin. Pienet huoltokustannukset ja kestävä rakenne korkealaatuisilla materiaaleilla takaavat pitkäikäisen ja huoltovapaan käytön.

Teknologiaa, joka seuraa aikaa ja aurinkoa. Moottorit, tunnisimet ja ohjaimet.

Referenssit: DEGER maailmalla

Mitä yhteistä on ontariolla, sisilialla ja australian takamailla? Muun muassa näissä paikoissa ylläpidetään aurinkoenergiatuotantolaitoksia, jotka on varustettu DEGERin älykkäillä seurantajärjestelmillä. Ei mikään ihme, sillä DEGER on erikoistunut seurantajärjestelmiin ja on valmistanut niitä sarjatuotantona jo yli 18 vuotta. Noin 75 000 projektia (Tilanne 01/2017) on kytketty verkkoon maailmanlaajuisesti ja määrä on kasvussa. Riippumatta siitä, minne nämä järjestelmät on pystytetty – onpa kyseessä sitten auringossa kylpevä aavikkoalue tai viileämpi seutu – taloudellinen hyöty on taattu.

DEGER myy maailmanlaajuisesti ja siten pystyy tarjoamaan asiantuntevaa neuvontaa, myyntiä ja palvelua. Mihin ikinä älykäs DEGER järjestelmä onkaan asennettu , kentältä löytyy aina toimivaltaisia ​​myynti- ja palvelukumppaneita. Näin varmistetaan asiantuntijaneuvonta, laitoksen asennus ja osien luotettava toimitus, sekä nopea huolto.

Et voi koskaan luottaa säähän – mutta voit aina luottaa älykkääseen seurantajärjestelmään.

Suurin valotunnistus: Kustannustehokkain moduulin kohdistus

Proaktiivinen teknologia saa enemmän irti auringosta. Valon säteilemisen intensiteettiin vaikuttavat useat tekijät – ensisijaisesti pilvet. Siksi on ratkaisevan tärkeää, että älykäs ohjaus pystyy reagoimaan tilanteeseen sopivalla tavalla. MLDperiaate hoitaa tämän tehtävän. MLD- tai Maximum Light Detection -periaate perustuu aurinkopaneelin tarkimpaan, nopeimpaan ja energiaa säästävään maksimaalisen energiapisteen seurantaan. Tämän toiminnon suorittaa patentoitu ohjausyksikkö, MLD-anturi. Moduuli mittaa jatkuvasti tulevan valon voimakkuutta ja kulmaa ja muuttaa aurinkopaneelin suuntaa edullisimpaan asentoon. Anturi ei ota ainoastaan auringon säteilyä huomioon, vaan etsii myös valoa, joka esimerkiksi heijastuu lumen, veden tai vaalean kiven pinnalta tai auringon hajasäteilystä joka tunkeutuu pilviin – ja tekee niin yksitellen jokaiselle järjestelmälle. Mikä tässä on tärkeää: vain ne liikkeet, jotka johtavat suoraan tehon nostoon, suoritetaan. Yksinkertaisesti älykästä ja älykkään yksinkertaista! MLD sensorin kaksianturiset solut tuottavat ohjearvoja jotka arvioidaan logiikkamoduulilla, joka seuraa moduulin pintaa päivän aikana. Kolmas anturi palauttaa järjestelmän joka aamu. Säteilystä riippuen differentiaalivahvistin kehottaa siirtymään voimakkaan säteilyn luomasta logaritmisesta ominaiskäyrästä hajakuormitetun valon lineaariseen ominaiskäyrään. Tässä riippuvaisessa suhteessa logiikkamoduulilla on paljon suurempi arvo lineaarisessa ominaiskäyrässä kuin logaritmisessa. Tämä optimoi minkä tahansa säädön tarkkuuden, kun kirkkaus laskee.

Figmentor Oy

Viilarinkatu 5
20320 Turku
Kauppakeskus Länsi 1

info@figmentor.fi

Y-tunnus: 2828920-5

Mika Kuosmanen

Toimitusjohtaja
+358 50 574 7299