Sähköasennukset ja puhelinjärjestelmät ammattitaidolla

Datasilta Oy on vuonna 2009 perustettu sähkö- ja tietoliikennepalveluiden tuottaja, joka on varustettu huippuosaamisella ja reippaalla asenteella. Toimipisteemme sijaitsevat Espoossa ja Turussa, ja palvelemme yrityksiä ja kotitalouksia Uudenmaan ja Lounais-Suomen talousalueilla.
Meillä on hyvä meininki, alan viimeisin tieto sekä toimialalle poikkeuksellinen palveluasenne. Sähköt pelaa ja data kulkee!

Sähkötyöt kaikissa tiloissa

Teemme sähköasennukset ja muut sähkötyöt suurissa ja pienissä kohteissa. Meiltä saat pirteää ja laadukasta palvelua joko urakkana tai tuntityönä. Soita ja tilaa veloitukseton tarjouskäynti!

Tietoliikenne ja puhepalvelimet

Jos yhteydet eivät toimi, niin ei toimi mikään. Datasilta on dataliikenteen edelläkävijä, joka toimittaa laadukkaat puhelinjärjestelmät ja muut tietoliikenneratkaisut varmasti.

Aurinkoenergia

Meillä on aurinkoenergian käytöstä kymmenien kohteiden ja vuosien kokemus. Säästä sähkölaskussa ja tuota sähkösi itse. Käänny Datasillan puoleen, kun haluat ottaa auringosta kaiken irti!

Omakotitalon rakentajan Datasilta

Datasilta on omakotirakentajan sähkökumppani. Ammattimaisesti toteutettu projekti takaa laadun ja säästää, kun virheet vältetään ja kaikki suunnittelusta käyttöönottoon sujuu kuten pitää. Lue lisää kotitalouksille suunnatuista palveluista ja pyydä tarjous!

Datasilta Oy
Lommilantie 1
02740 ESPOO
Puh. 010 219 4900
info@datasilta.fi

Kiinnostuitko aurinkoenergiasta?

Figmentor Oy

Viilarinkatu 5
20320 Turku
Kauppakeskus Länsi 1

info@figmentor.fi

Y-tunnus: 2828920-5

Mika Kuosmanen

Toimitusjohtaja