Aton Green Energy

Aton Green Energyn Ra.Store 3 on markkinoiden ainoa 3-vaiheinen hybridi-invertteri, energian varastointijärjestelmä, joka pitää sisällään myös akun. Ra.Store 3 on älykäs, tehokas, kestävä ja tuo kotiisi parhaan saatavilla olevan tekniikan.  

Aurinkosähköjärjestelmä on yksi tehokkaimmista tavoista tuottaa itse energiaa. Monesti energian kysyntä kotitaloudessa on suurta iltaisin jolloin aurinkoenergiaa ei enää ole saatavilla. Ra.Store 3 edustaa loogista ratkaisua tähän ongelmaan. Se varastoi päiväsaikaan tuotetun energian litium-akkuihin ja luovuttaa sitä myös silloin kun aurinko ei paista. Kotiverkosta tulee näin riippumaton eikä sähkökatko ole ongelma, kun Ra.Store 3 varmistaa energian saatavuuden.

Aton Green Energyn Ra.Store 3 on erittäin tyylikäs ja hyvin sijoitettavissa sisätiloihin esimerkiksi keittiöön tai kodinhoitohuoneeseen. Toiminnan valvonta onnistuu ladattavan sovelluksen kautta tabletilla, PC:llä tai älypuhelimella. Ra.Store 3 on saatavilla 5-10 kW teholuokissa ja sen jokaisella komponentilla on 7 vuoden takuu. 

Figmentor Oy

Viilarinkatu 5
20320 Turku
Kauppakeskus Länsi 1

info@figmentor.fi

Y-tunnus: 2828920-5

Mika Kuosmanen

Toimitusjohtaja